Sry,I had a lot to do!

Cha cha alla!

Förlåt för igår att jag inte bloggade ngt,men det var för att jag var upptagen hela dagen.För åkte runt halv 9 till ullared,shopppade hela dagen,sen tillbaka hem för att sminka mig och sen dra till stan...Där mötte jag Delle och Diyar och vi drog på fest hos Ohlen..Det var kuliig;) Sen i rottne så mötte jag Molly och Mattias

Men idag så råkade jag sova alldeles för länge,mamma försökte väcka mig men jag hörde inget ;D Så nu skyndade jag mig att hjälpa henne bära ut grejer,sen blogga+äta..Och snart ska jag ringa Molly och Emma..För det är ju halloween så hade tänkt att rida in till rottne mohahahha..Men måste åka nu,,

Bilden är en gammal bild,för har bild brist pga min fucking kamera!!!




Måste meddela...

Jag måste meddela er om musik sidan www.tobbeno1.se Super nice sida,sitter och dunkar techno/fjortisdunk,ja kalla det va ni vill.Music in my heart. Vad ska ni läsare göra nu? Själv så ska man smörja p åmassa brun utan sol,fixa löshår och naglar.. Några av kvinnans viktigaste behov,eller vad säger ni?;)




It's on, just so on!

Helgen kmr bli nice.Först Ullared=shoppa,sen blire party med my friend yey:D it feels like long time ago och sen kmr lördagen me super nicigast,berättar mer sen;)

Väntar på att Pontus,Sebbe och Robert ska komma hit...Pontus skulle ju köpa klubba till mig.___. men han kmr nog snart.Ska kolla in Dessies patetiska lilla blogg nu,talk to ya <3








Hello?I'm started to get bored.

Detta lovet hade jag massa planer,men huset tar så mycket tid.Det msesta måste vara färdigt tills nästa vecka då det är dop och massa folk är inbjudna..Men börjar ändå känna mig lite uttråkad:( det här är ju verkligen inte jag att vara hemma.Men förmodligen i helgen så blire Ullared,Hultsfred Rockparty och Rydaholm mybe :) Så iaf ngt!
Idag här i småland så ere ett rätt fint höstväder så ska nog köra ner till stallet och ta en ridtur med hästen,och sen hem och måla ännu mer,fast det är ju ändå rätt kul när man börjar se resultat:)

Ska fixa mig nu,kisses



Gooosh!

Herregud vad jag e trött,känner mig helt slut i kroppen..Undrar om jag ska följa med min kompis in till stan för jag har lixom andra saker som jag måste göra:/ För om jag åker in till stan nu så blire ändå att jag stannar där,och det viktigaste jag måste göra är ju att plugga:(
Visst ere kul att läsa om mina problem,hahah!

Men måste ringa lite samtal nu,pussisar




Tisdag!

Blöö nu har bbe åkt till jönköping för att sen åka hem till sthlm,inte kul alls. I will miss her!
Igår va ju somsagt chilldag,drog ner till rottne centrum där dem visade massa skräckfilmer..Träffade iaf Anton,My,Pajje,Alex och sen Harris och Marko...Det va väl la skojjigt.Men sen åkte jag och Hedda raka vägen hem,och jag kände bara hur mna ögon inte orkade hålla sig uppe så jag somnade..Stackars Hedvig:/

Nu ska jag snart plugga(a sen (kanske) vidare till Molly och sen till la stallet och rida ut med Emma och Molly Polly:) Ska också säga att igår så hade jag sönder den mobil jag har nu,hällde cola på den Not good för det är lixom enda kameran jag har nu.Ska säga till mamma att jag måste ha en ny:O Annars har jag ju inget till bloggen.__.

Men nu måste jag skynda mig, ska fixa med mami ... Ha en bra dag folks ♥




ChillarN

Har nyss vart och köpt gott te,godis och jordgubbar..Delicious! Så jag och Hedda pedda ska chilla galet nu och kollar på en film min brorsa hyrde,men den suger ju hårt,asso riktigt hårt hahaah,bara skjuter skallen av varann.

Aja ska fixa ansiktsmask nu och ta lite sk fjortis pics, I'll talk to you later  ♥

Ni får en bild på mig när jag va mörk hårig;)



Lilla lilla jag

Asso omg ere verkligen söndag idag!?:O Jag som var så glad för jag trodde de va lördag.. .__. men tydligen inte,så fel man kan ha
Idag har jag iaf vart me hedda,molly och Emma :) Vi sitter just nu hemma hos mig och kolla på "The mist" Men jag har inte sovit ordenligt på några dagar nu så jag tycker synd om dem som måste stå ut med en tjurig och trött Saga..Sry tjejer;) Så för att hålla mig pigg så tänkte jag blogga lite,det piggar ju alltid upp...

Tänkt att få sova i min egna stora säng just nu (jag hatar att dela säng med andra) och bara sova..Hur mysigt som helst ju,men den tanken kmr ju inte uppfyllas ikväll för jag såg nu att dem båda har somnat,så söta är dem..Men jag ska väcka dem nu,mohaha jag är elak;)

Så vi höres later pplz ♥




It's me again

Nu ligger jag,Hedda och Molly i min stora säng och kollar på film med Gucci och Armani,mys:) Ikväll så har jag busat i Rottne hålan med Jonte,Ogge,Robert,Sebbe,Molly,Agust,Jeppe och hmm..R..
Fast ska inte vara elak mot Rottne för det kan faktiskt ha sin charm oxå;) Och måste bara meddela er att jag är sugen på pizza,asso riktigt sugen,så jag ska gå och ta mig en bit eller två.Fast kommer ändå snart somna för det gör jag alltid när jag kollar på film .__. Inte bra!

Men ha en trevlig natt folks,I Talk to you guays (stavning?) later ♥






Saturdaaaay!

Cha cha!

Nu måste jag bara säga att jag inte har kunnat blogga pga att min data har varit=cp
Men nu är jag tillbaka med en icke cp data:) Happy face
Men iaf nu är det lov,nice som fan.Och Hedda är här,kul!?   OHJA:D
Så nu blire en jävla massa skojigheter så se till att följa bloggen Varje dag och kväll. Nu ere så att det regnar så vi ska ta och kolla klart på filmen Da Vinci Koden och sen planera för ikväll.

Men ska snart köpa ut till min brorsa,han har tjatat(energidricka);) Ibland känner jag mig ganska stor,yee!
Så ha en så bra dag ni kan,för jag ska. Kiss N hugs ♥


Lite pics;)



Hahah ngn mår på topp!?;)



Avslutar med Sexy ass!


Ouups..I did't again

Cha cha ♥

Dagen idag var som jag förtjänade,Just my bad och utan att gå in på detaljer så har jag iaf ordnat upp det mesta:bättre att ordna upp problemen än att låta dem ligga kvar.
Imorrn skola=två prov och lite små läxor.Sen på fredag kmr bbe och sen lov=pardey N' alot of fun.
Men måste nämna också att jag har virus på datan,så min msn fuckar sig hela tiden och går heller inte att ladda upp bilder från helgen,men jag lägger upp dem dt första jag gör imorgonbitti .___.




Buenas tardes!

Nu ere så att jag ska skapa en ny trend ohja, ska berätta sen vad det är;) Ni kmr tycka jag e så göllig.

Men för tillfället så kom jag iaf nyss hem från stan har bla vart på öppethus på Katedral och Kungsmad.Men jag är 100% säker vilken linje jag ska gå och det ska bli Samhäll ekonomi. Jag är en smart tjej ska ni veta.Men nu sitter jag och kollar på "The dark knight" Den suger ***  Så ska snart stänga av,göra mitt älskade kaffe och plugga kemi,denna helg behöver jag plugga.Jag hade kul igår natt/morgon(?) hahhaha...

Så vi får höras bitches, sakna mig inte för mycket bara ♥




Fredags (mys)

Så nu har jag fixat mitt hår,ska snart bege mig till Bvän och sen blire a nice friday night;) Kommer berätta mer sen och massa bilder kmr komma..So the best comes soon;)




Nu måste jag verkligen gå,så vi lär höras imorrn,pusspåer alla ♥


Tomorrow is gonna be a good night

Cha cha!

Har verkligen ingen tid och ork att skriva.___.,så ska gå och duscha och bara chilla:) Så vi hörs imorrn sötisar:)


Guten morgen(stavning?)

Aja har inte sovit så mycket,mest legat och funderat.. Ska hitta ngn mysig höst kläder,blir nog tjocka halsduken idag.Men hittade också denna bild när jag skulle åka ifrån sthlnm:/
 


Även fast blåämärkerna påminner mig och ögonen ser lessna ut...

Aja ha en bra dag folks ♥


OMG besluts ångest till 100%

Har snackat me bby i telen tills det bröts,ska också prata me mamma och Peter IGEN..För jag vet inte om jag ska gå gymnasiet här eller i sthlm:/ Har sjukt svårt att välja,för känner att jag vill bo kvar här samtidigt som jag vill flytta tbx till sthlm igen.Har verkligen ingen aning vad jag ska göra..Men det som är skönt är iaf att jag kan bestämma själv vad jag vill göra..Men antar att svaret kommer komma fram,måste bara tänka igenom saken nogrannt. För allt är upp till mig nu.

Men jag har spelat fjortisdunk på högsta volym typ ända sen jag kom hem,men sen blev jag rastlös och började dansa framför spegeln,sen tröttnade jag och tog massa bilder..Hahha här får i ni några;)




Och ni ser hur mycket grejer jag har dragit ut;) Aja ska fortsätta snacka me pplz på msn nu,det e ju alltid kul.... ;)

Puss och kramis♥



Äntligen hemma

Hejhej!

Idag var verkligen en seg dag,hände absolut INGET speciellt:( sen hade jag ingen bra hårdag så det söööööög.
Och nu så ska jag packa upp flyttkaronger,(det har jag fortfarande inte gjort) Och sen blir det läxor: Kemi,sv och franska..
Sitter nu också vid msn,och Alle påstår att han är döende(!?):o Vilket jag inte tror....,men han erkänner inte att han skojjar.___.  
Aja nu ska jag iaf göra Irish cofee,så hugs N kisses



(God) morgon?

Ah jag lyckades både ta mig upp i tid och duscha,ere inte fantastiskt?;)
Igår kväll så satt jag och planerade mitt höstlov för mig och bbe..Dt kmr bli as najs,kanjag lova:D Men nu är kl typ 5 över 7 såjag måste börja fixa mig..Det tar ju tid att fixa smink,kläder osv..Men ha en super bra dag,så höres vi senare♥



Och det rosa kluddet var väldigt nödvändigt kan jag säga;)

Jag är bara så...Bra

Armani och Gucci trivs också i mitt nya rum:) vilket jag också gör.Hur många nånger har jag sagt nu att jag älskaaar mitt rum!?:O  Och JA jag ska visa er,så foton kmr snart. Så nu när jag har ett så mysigt rum så satte jag mig ner ock skrev tre olika noveller,två på sv och en på eng:) Dem kmr bli perfekta så MVG på det.
Och vill också påminna er om Hollywood fruar,det är ju bara så bäst. Kanske jag i framtiden,för jag ska ju gifta mig med en rik man,om ni inte redan visste det.




Sagalicious

Cha cha<3

Jag hann med ett inlägg ändå.Har verkligen haft fullt upp sen jag kom hem.Och mitt rum är färdigt också.Är så sjukt fiiiint. Verkligen kärlek till det :)
 
Här är också lite av dagens outfit,men det ni inte ser är att min kavaj har jätte fina små nitar,och sen hade jag svarta höga anckelboots till.Snyggt eller vad;)


Men nu ska jag äta och bege mig till Rydet,så vi får höras senare.Pusspår er♥



God jävla morgon

Varför alltid jag??? Nu vaknade jag upp försent igen vilket är= att jag måste skynda mig att äta upp frukosten och sätta mig vid datan.. Fast en positiv sak med morgonen är ju att jag vaknade upp i ett jätte fint rum med Gucci och Armani på golvet:)
Btw idag har jag mycket saker att göra direkt efter skolan,så förvänta er inte att se ngt nytt förrsen runt kl 8

Puss Och Kram På Er ♥




Ni väntar,och dem kmr snart

Cha cha!

Vet att ni väntar på bilderna,men de blev sjukt många så det tar ju lite tid,men dem kommer snart:) Så håll ut lite till. Men ni kan få två smakprov,fast dessa bilder hör igentligen inte till själva plåtningen,bara två bilder som ngn tog :O




Men nu har jag massssoor av andra saker att göra, but I talk to you later ♥
 

Princess sparkel is back

God morgon alla,sovit gott?
Jag har också det,förutom att det sista jag såg i mitt rum ovanför min säng var ejn stor äcklig spindel :( Hatar dem,så jag låg och drömde att en spindel skulle krypa in i mitt öra och äta upp mig inifrån.__. Aja nog om det..

Idag så är min mamma och min låtsaspappa på ikea och köper nya möbler till mig,jag ska visa er sen hur det blev:) Men en sak som är säker är den att jag kommer få ett Über mysigt rum. Jag ska snart göra mig iordning för ska till stallet och ta en mysig ritt ute med min Delta:) sen efter stallet så ska jag hem,fixa mitt rum och alla kartonger osv.( kommer bli mycket jobb) sen göra hårinpackning och hela rubbet,sen så tillbaka till stallet ta in hästarna och sen hemigen för att fixa mig tills kvällen.Det e ju pardey här i Rottne ikv;)




Ovan är en suddig pic från igår... Det var mörkt och jag suger på att fota ibland så döm mig inte

Men pusselipuss på er nu ♥





Fridaylicious och plåtning

Tja igen!

Dagen var rätt mys,knappt långra lektioner.Har hängt på pizzerian hela dagen typ haha;) fettat mig.Men det kan behövas ibland;) Här kommer bara några bilder,resten ville dem radera:( Hahha har varit på ganska flum humör (som vanligt!?) Nä men det är härligt att bara vara sig själv och skratta och vara glad till skillnad från andra tråkmånsar....








Vill också förmedla att jag bara älskar denna tjej, lixom Molly N' I foreva <3

Juste ikväll så drar mina föräldar ut på middag även hur mycket jag älskar dem så ere skönt att slippa dem ibland också.Men annars ikväll så blire plåtning till bloggen.Så det får ni inte missa. Men kan tyvär inte säga exakt när bilderna blir klara...Too bad!

Men ska gå nu,måste fixa och dona,men vi hörs ikväll sweeties ♥


Livet är en verklig gåta!

Cha cha<3

Måste bara säga att hela livet är en gåta,folk som vräker ur sig ord och sina kommentarer,till vilken nytta? Att såra? Livet i sig är ju tufft,och bara dem tuffaste klarar sig till toppen.Jag gråter ut det som behövs och går sedan vidare.Som jag sagt så många gånger förr. Men som kanske några vet så så funderade jag på att flytta tillbaka till sthlm,men det blir nog inte så nu.Men jag kommer verkligen inte vara kvar i Braås,totally not my kinds of pplz there.Menar dock inte alla,men det finns några!

Nu får ni tycka att jag är värsta geeken,men matte är kul.Jag har inte insett det förrens nu,men det är verkligen det.Så det blir någ samhällspogrammet med ekonomi för min del:) Har pratat me bby som har en brorsa som går det pogrammet och han säger att det är jätte bra.Men ska gå ner och mysa i mitt fina rum nu,och göra mig iordning gör min skönhets sömn.Men kan behöva sömn och kraft tills imorgon ändå....

Men sov gott alla läsare,och säger bara: Ta vara på dagen ni får ♥




2 dagar kvar!

Cha cha <3

Nu ere så att min ner räkning till fredad och helgen börjar. So only two days left.
Inatt så fick jag också sova i mitt nya fina rum,super mysigt. Men nu så blir jag försenad ändå,måste ju göra mig iordning och det tar konstigt nog alltid långt tid!? Ska se om jag hittar en redig mysig höst outfit..Kolla igen senare i bloggen,runt kl 5 så får ni se vad jag valde för något:)

Nu har ni en jävligt bra dag folks,för jag ska ha det. ♥



Hemma dag!

God morgon ( eller rättare sagt god dag!?)

Idag är jag hemma.Jag behövde verkligen sova ut,och det gjorde jag också.Även fast jag tänkt att ta det lungt så är det så jävla mycket folk här hemma som håller på att fixa..Vi ska ju renovera varenda rum i mitt hus,so it's gonna be a hard work.

Resten av denna dag ska jag dricka te,som jag älskar.Hitta kaninburar,kolla på film och plugga? :) Ah det låter bra iaf..Men ha en bra dag människor! ♥



A new fuckin day!

Cha cha snyggingar!

Bara jag som mår bra eller? :D Dagen i dag var jävligt bra som typ resten av mina dagar! Det är alltid härligt att vara med folk man mår bra med... Som många vet så är jag en rätt flummig tjej och det är alltid kul att ha folk att flumma med..


När jag kom hem så ser jag på min tomt, MIN toalett och på den står det Saga's toalett,jag sprang och tog ner den.Asso sjukt pinsamt.Men det var min låssas pappas humor;) Men jag skyndade att fixa mina grejer och skynda ut till stallet,jag var där fram till åtta. Sen när jag kom hem så bestämde jag mig förr att ha två kaniner,så jag har övertalat min mamma nu..

Här är även dagens outfit,och jag kan inte hjälpa att jag fotar suddigt:(




Ska fortsätta kolla på Svenska Hollywood Fruar :)

Pusspåer ♥




Så..Vad tycker ni?

Uffe påstod igår att jag alltid putar på läpparna,men jag kan inte påstå att jag alltid gör det.Okej jag gör det ofta,och ibland när jag inte tänker på det. Men inte hela tiden,ellerhur!?



But now I think it's time for pardey! Or something

Älskar er och vet att Ni älskar mig



Lördag är bara en gång i veckan!

Cha cha!

Jag har lixom varit för upptagen för att skriva,men så säger jag bara...Den riktiga anledingen var att jag hade fullt upp att leka.Var nämligen ute igår och fjantade mig... Ibland måste man ju få leka av sig;)  Sov iaf hos Molly och har nu varit i stallet hela dagen,och ridit för en tjej som heter Tove.Men när jag sen åkte hem så kände jag mig riktigt sjuk:( Och jag som hade massa planer för kvällen.Aja får se hur det blir av med det...Okejokej,nu låter jag riktig tråkig.Något ska jag göra iaf,det är ju trots allt bara lördag en gång i veckan;DMen ska tjäna lite pengar och spana in Paulina,dessies och alexandras blogg nu

XoXo




Två dagars uppehåll!

ChaCha!

Jag behöve verkligen två dagars uppehåll,hoppades det var okej med er:) Idag blir en sen middag,för jag ska laga mat till la familia, för måste öva inför det praktiska provet jag har imorrn. Och sen måste jag även läsa lite till om Andra världskriget som jag ahr prov i imorrn.
 
Jag har även försökt planera helgen och såhär kommer det ungefär se ut:)

•Fredag blir det mys dag i stallet,ska rida min lilla älskling och Ischia,sen senare blir det väl att träffa ngn/några:)

•Lördag blir det stallet först,sen på kvällen förmodligen fest i stan:D

•Söndag blir det stallet,plugga och måla lite:)

Låter som en helt okej helg med andra ord. Men nu måste jag laga maten,kl är ju redan mkt och min mage låter.__.

Pusspåeeer ♥





RSS 2.0