Yes,that's my name!

Tja tja sötnosar!

Herregud jag typ halv somnade i duschen för det var jätte varmt och jag hade släckt ned med tända ljus,mys..Men iaf så jag drömde att jag var värsta bloggkändisen och jag,kissie,paow och dessie stod på stureplan utanför den nya klubben och pousade inför fotografer,värsta härlig dröm..Vem vet kanske slår drömmar in ;)

Men somsagt jag är "kär" i Håkan H och det var det viktigaste jag ville förmedla idag:) Men ska snacka vidare med folk nu ang helgen:) och ringa bby<3

Take care folks ♥


 

Kanske inte snyggaste bilden efter duschen,och inte bara tala om mitt avskavda nagel lack,men aja alla är vi människor...

I just love to be me!

Tja tja!

Blir ett snabbt inlägg igen för ska plugga nu(: När jag kom hem så var jag i stor behov av kaffe.Det är ett stort måste i min vardag. För er som undrar så ska jag plugga på so och fysik,och för er som inte vet det så är jag jävligt smart.Thada nu blev ni chockade allt,stockholms tjejen är inte så dum som hon ser ut inte;)
Men somvanligt blir jag sittade framför datan,men inte så konstigt när folk skriver som galningar på msn?:O

Nu måste jag rusa,men förvänta er inte att jag blir borta länge darlings!
Nu kommer lite pic's på moi.Men är så sjukt trött,tror det syns på bilderna också!? Och JA ni får skratta åt lilla mig somhar en dålig fotodag och att jag har EN TOFFS på benen:(






Kära dag!

Cha cha!

Detta blir det tråkigaste inlägget för hela dagen, so do not enjoy it! Men måste göra något för att fördriva tiden,har nämligen franska och sitter i datasalen och dunkar musik,fast typ resten av dem som sitter här inne (inte alla) är bara sånna geeks,dem sittert liksom och spelqar fattiga oline spel!? Lixom vi går i 9:an :O aja man kan undra ibland,alla hänger ju inte med i utveckligen....

Känner mig faktiskt rätt glad,jaghar alltid ngnting att se fram emot känns det som..och igår kom också min bebi HAPPY FACE:D



Kärlek till änglarna,fast det är klart att ni vill ha en bild på mig ist men hade ingen nu,så detta får bli bra.För mina stora idoler är Victoria secret äglarna.
Mén nu är det dags för lunch blir det ngn god sörja som vanligt ;) Pusshej ♥


Livet förändras var jag än går!

Tja tja dear "läsare"!

Denna dag har varit rätt tuff asso.Känner mig rätt sviken för måste bara säga det här och du vet vem du är... Jag ställde upp för dig, jag fan älskade dig (som vän) Men inte vilken vän som helst utan min vän:( Känner mig somsagt jävligt sårad. När jag kollade på dig såg dig rätt i ögonen och du sa dem orden du höll med om vad hon sa .__. Känner mig lurad, när du sa: Jag har alldig varit din vän. Och jag tänkte bara att du har varti min vän...När ni sa dem orden så kände jag hur tårarna bara trängde sig upp genom ögonen..Fy fan.Man märker nu vilka som ens riktiga vänner..och ni är inte än av dem,känner mig igentligen rätt glad för jag älskar faktiskt mig själv, och jag är glad för att jag har mitt liv jag har...Säger bara avundsjuka rakt igenom.Synd tjejer, men jag är nu faktiskt inte ett skit jävla lessen utan tänkter gå vidare utan er nu:) So just get justed to it :)

Men ska fortsätta snacka med mina riktiga vänner.Vilket konstigt nog är väldigt många!?:O




Old pic..från dem gammla goda tiderna i sthlm!♥




Bumselibums!

Nu blire ett inlägg om lilla William, only for you dude! Och det är klart att han vill vara med i min blogg,för lixom vem vill inte det...Så du kan känna dig hedrad;) mohahaha... Yeyey pusspådig iaf(:



Ah btw han är BÄST,okej!!! 




(Fast efter mig ofc;)


// SagaLicious


Monday again!

Guten morgen! (=tyska,stavning?)

Kaffe är verkligen en räddare i nöden,sitter verkligen här och njuter av det,en lknuk i taget och jag dricker det långsamt.....Aja nog om kaffesnacket.
Igår träffade jag Molly bby och hon,jag,nike och Moa satt som fastklistrade framför The Hills på Mtv.Asso jag verkligen älskaaaaaar det pogramet-Kärlek till det asso.

Men nu fastanr jag framför datan igen,måste gå ner och fixa mig iordning,och jag ska också ha en gympalektion idag.So wish me good luck!

Loves ♥





Ingen ska få kliva på mig!

Cha cha ♥

Jag är verkligen inte på humör idag, och sitter just nu och lyssnar på min kära Håkan :) Men jag tänker inte sitta här och tycka synd om mig själv för saker som andra gjort,som jag säger Ingen ska få kliva på mig.Livet är för kort för sånt. Bara att gråta ut allt skit och sen gå vidare så fort man kan.

Igår i Lördags så var jag på Teleborg,först på det Tc discot men va så sjukt jävla tråkigt att jag drog därifrån så va ute. Men blev ovän med en av mina närmaste kompisar,inte för en stor sak menför henne var det tydligen det och jag respekterade inte det så jag måste ordna upp det med henne, inte kul att det ska bli såhär...Så om du läser det här så menar jag verkligen förlåt för det,men jag har en del jag vill prata med dig om:/

Idag iaf så ska jag ut och fota till min stora hemsida och självklart denna blogg :)
Sen ska jag också shoppa lite idag till min fina häst som kommer imorgon och sen blir det självklart att plugga med en stor kopp kaffe och mjukiskläder^^
Hoppas iaf att ni haft en bra helg,men tycker det är lite dåligt att ingen kommenterar med tanken på att det är rätt många som läser min blogg?:O

Men ska göra mig iordning nu, och ta och gör det bästa av dagen. Puss och kram ♥





Mornings sucks!

Tja<3

Har verkligen inte kunnat sova ordentligt i natt,och när jag skulle gå upp sen kl 6 så kände jag mig redit uschlig (stavning?).Vill inte bli sjuk-jag får inte bli sjuk. Sitter just nu framför datan med en stor kopp te och biologi boken bredvid mig och väntar på att Melvin ska gå upp.Han fyller faktiskt tre år idag:D stor pojke.Så grattis till han.Nu måste jag stänga av datorn fort så satt jag inte fastnar här OCH det är lätt hänt om man heter Saga Runbom!

So I talk to ya later //
                             SagaLicious ♥




Onsdag= skola

Cha cha sweeties!

Idag är det skola,helt okej idag alltid trevligt att träffa dem i skolan:) Hade dessutom franska priv idag,MVG somvanligt tror jag ;)
Min häst kommer förmodligen i helgen om allt går bra på besiktingen så jag e väldigt glad för det:D
Men ska plugga nu,men det kommer roligare inlägg senare på kvällen
Hör kommer en bild på dagens outfit,pusspåer!


Early morning

God morgon Sverige!

Visst är det mysigt när man vaknar så möts man av grått och dimmigt väder!??? Detta är en av anledningarna att jag hatar Sverige ibland,det är helt enelt ett jävla tråkigt land.
Men ni undrar säkert vad jag gör uppe så tidigt.Jo det är såhär att jag ska snart åka iväg till Hästak i Tingsryd som är en av Sveriges finaste avelcenter.Dem har hingstar på elit nivå där:) Så därför valde jag att åka och kolla på häst där,dem har tre ponnyier och deras mörka ung ponny,ett sto den är det jag ska rida idag.
Hoppas det blir bra,jag vill verkligen ha en häst nu:( det är verkligen en av mina största intressen.

Men nu måste jag rusa,och hinna fixa mitt kaffe.
Have a nice day
                                                                                            // Saga ♥

 En ofixad morgonbild på mig,enjoy it!:)

Black is hot!

Svart är en sexig färg,det är en färg som är trendig och alltid kommer vara! Här kommer lite av hästens hetaste trender.Bara att spendera, flasha och känna sigsnyggast av alla så fort du går ut. Sexigt men inte trashigt. Utan fashion.Allting beror bara på hur man väljer att sätta ihop sin outfit.









Sitter just nu och funderar på om jag ska åka till sthlm över en helg och festa lite.Är riktigt fest sugen,och vill verkligen träffa lite najsigt folk...Säger bara fekka livet ut...♥

Men nu börjar gästerna anlända,vi får höres senare sötnosar, pusspåer!

Måndag and no SCHOOOL

Cha cha ♥

Okej nu ere måndag och ingen skola varken idag eller imorgon,liksom hur skönt är inte det?
Och måste bara säga det att jag börjar bli rätt brun, för om man heter Saga Runbom så brukar man ALDRIG bli brun vilket suger rätt hårt .___. Men med hjälp av brun utan sol och en jäfla massa morötter så börjar man nu se resultat yey:D

•Men ska berätta vad som händer idag,kan bara säga att det blir en rätt chill dag
 
•Städa,röja i mitt rum pga renovering och målning

•Träna sen plugga franska och biologi

•Hårinpackning,brun utan sol,fixa naglar m.m

•Göra mig iordning tills gästerna kommer

•Idol + mys med la familia

•Internet shoppa hela natten lång



Måste bara säga en grej, ni vet den killen som Linda Rosing valde i sitt pogram "Den rätte för Rosing"? Han Robin :)
Jag snackar med en kille som jag träffade i sommras som liknar honom jätte mycket,super söt wiiie^^ Allt jag ville komma med för stunden.

Pusspåer ♥


Saturday night!

Tja tja sötnosar!

Var en super härlig lördag. Jag, Hedvig och Molly åkte in till Växjö där mötte vi Ellen,Amanda,My,Eve,Carro,Linn och Björkan. Jag och Hedvig var jätte mätta så vi gick för att köpa COLA<3 Utanför pressbyrån sitter tre små fjortisar och jag skojjar inte dem var alla platina blonda och oranga i ansiktet.Jag och Hedda kunde inte hålla oss för skratt,vi verkligen glodde ut dem.Sen satte sig dem tre fjortisarna med sina skabb kompisar och dem kallade mig ohc Hedda för jultomtar för att vi hade våra Uggs på oss---Bara för att dem inte vet vad UGG'S är hahahha!

Men vi fettade oss sen på donken,och vi träffade lite pplz på stan.Sen innan bion så bara drog vi runt och flummade.Kul hade vi:D Efter bion så drog vi upp till Norr och vi gjorde dagens bästa,kan bara säga snacka om att dem killarna blev dissade,dem trodde verklilgen dem skulle få till det ikväll och jag säger bara NO WAY!
Här kommer iaf llite pics från igår :) Enjoy it













Ska se om jag hittar lite bilder från inatt också:) Men nu ska jag mysa och sätta på ngn film...Kanske ngn som vill kolla på film med mig? Dum fråga klart man vill!

Pusspåer<3


Damn you're so sexy bitch

Tja tja<3

Igår kom Hedvig från sthlm hit till Rottne hålan:) Och nu så har vi fxat oss för ska in till stan och träffa massa pplz,sen ikväll blir det bio- Flickan som lekte med elden.Sitter även och lyssnar på fjortisdunk.Men annars kmr et att bli en  Kul lördag. Blir även  Massa pic's som ni kan njuta av hela söndagen:D



Jag la ut denna bild på BDB, och trofan så ere en jävel som jobbar på bdb som tog bort bilden för att dem anser att det är ponografi.Lixom jag visar ingenting, och sen har dem alldrig sett en kropp innan!?? :O Man blir ju trött...

Aja ska rulla in till stan nu, pusshej!


Monday N' a new start

Så igrå kväll så raderade jag massa nummer och tog bort massa folk från msn och bilddaagboken.Nu och framöver ska jag bara umgås med folk som jag mår bra av, "normala" människor utan massa problem efter sig. Jag orkar inte dras in i massa skit längre,jag påvärkas så jävla lätt och vill inte hamna i trubbel mer. Skolan går bra nu och likaså ridningen.. Nu gäller det bara att hitta en bra och vettig kille och skaffa sig lite nya inflytesrika männsikor runt om mig,så dem som jag har lämnat kommer själva att märka det! Jag menar inget illa men detta är för mitt eget och andras bästa!
Aja nog om det...Idag var jag iaf i skolan hela dagen,en helt okej dag.Sen efter skolan så träffade jag Emma och Molly,kan säga att vi alltid har lika kul tillsammans,så flummiga är vi;)

Imorrn blir det ingen lång skoldag,ska åka till Skara kl 12:00, blir provridning för min del:)
Nu ska jag gosa in mig i min säng och sova,behöver verkligen det. Men ni får sova så gott och dröm inte för nasty om mig bara;)

Hugs N' Kisses //
                             Saga<3


                         

Life isn't easy


Tja tja :)

Lördagen blev som den blev,hade kunnat vara roligare.Men träffade lite gulligt folk iaf. Men nästa helg blir det iaf ut på stan me girlsen och vi ska bla gå på premiär.. kul :D

Men idag är inte precis en av mina bättre dagar:/ har lite problem och saker att ordna upp. Och eftersom det är tråkigt väder ute så ska jag göra manikyr och pedikyr och uttnyttja min brunt utan sol också:)

Men nu ska jag göra Irish coffee och göra någonting med dagen,så vi får la höras senare!

Pusspåer sötnosar !



RSS 2.0