Söndag är blööö

Tjatja<3

Blev tyvärr bara en bild från igår:/ sen dog batterierna.






Idag så har jag vart och tränat i två timmar, hard shit. Och sen ha rjag gjort klart min loggotyp och nu ska jag göra mig iordning för middagen ikväll :) En såndär lagom tråkig söndag alltså. Nej men middag är alltid kul.



En fuckt up bild på mig, men aja...


Vi hörs sen, puzz


Lördag igen agiight!!

Cha cha bitches!

Har somsagt varit i alvesta idag och lämnat tillbaka bbe :/ Sen kom jag hem runt 2,åt mat och sen satte jag på najs fortis dunk och sminkade och nej INTE är jag översminkad! Träffade Ellen och My sen,drog till dah ica och köpte bullar :O Sen drog vi hem till My, och kan bara säga att jag inte kommer börja röka..höhö "host My"
 Skulle igentligen till Braås idag,men blev ej så. Och kan säga att två små pojkar blev rätt sura för att jag inte kom. Sorry guys har bättre saker för mig:) får ses en annan dag
Men ska snart iväg och träffa Carro,hennes kusse tror jag,och amanda.Sen blire att mobba fulla vuxna borta på Vidinge. Men kan inte roa er mer,TYVÄR. Måste ta lite make up, får la höras sen.

Pusspuss!



Vi e äkta HARDCORES! I know





Och Mys nya Mötley Crüe tröja


That was all for now


Fredag, skönt elr vad!?


Tja tja ! <3
 Så, e hemma från skolan nu:D skönt? jo trofan de.Ikväll vet jag inte alls vad som kommer hända,ska iaf inte vara hemma bara. Har nyss ringt till Wild Tatoo och det blir att pierca mig på måndag ÄNTLIGEN!!!  Snart ska jag till stallet,tvätta och fixa Halle. Jag har hittat en 16 årig tjej som tror sig kunna hantera honom,höhö det får vi se imrogon.
 Alltså imorrn blir det ingen sovmorgon utan direkt iväg till stallet.På kvällen var tanken först att dra till Agustifesten,men vettifan hur jag ska ta mig hem därifrån så skiter i det. Kanske drar till Braås eller stan i stället.

Juste glömde säga, jag fick reda på att jag har en beundrare,men den personen är för tillfället anonym;)

Men ska dra nu, pusspuss>^^




Ordning på mitt liv,tack!

Hello sweethearts!
 
Sommaren har varit mycket upp och ned gångar och nu är det dags för skola imorgon.Har varit i stan och shoppat lite. Sitter nu hos My och ska snart hem för ska på middag.Sen blir det att ägna kvällen åt fransk manikyr,hårinpackning i mitt hår och extensionet,duscha/peela,raka benen m.m och sen brun utan sol:)

Har nån något förslag på sätt att tjäna ihop pengar till en navelpiercing? Har lyckats övertala mamma om det nu,jippi yay:D   Nej men måste cykla hem i solskenet nu,har lite huvudvärk av all kaffe jag druckit,får skylla mig själv!


PussPuss!


RSS 2.0