Skåne <3 Saga

Idag så drog jag till Helsingborg,förstå att jag blir kär i staden eller. Jag och Molly funderade på att flytta hit nästa sommar, man har ju fan närheten till allt både malmö,båstade,halmstad, danmark och torekov;)
Men vädret annars vad fantastikt. Vi åkte också över till Danmark och vi kom på att man kan köpa ut alkohol när man är 16 år och beställa alkohol på barer:D Ett stooort plus med att bo i skåne. Fast vi mötte en hel del fulla gubbar som jag glatt pratade med, men tyvärr så slutade en av gubbarnas liv påväg tillbaka till helsingborg. Och då kan man ju undra om det verkligen var värt att dricka sig så jävla full att man blev så borta som har var. Lixom vad var meningen, och hans resa tillsammans med sina kompisar slutade bara med att han dog.´Endast pga ALKOHOL.
Aja allas liv måste gå vidare även fast såna tragiska saker händer. Här kommer lite pics :)







Money baby - oh yes

Har bestämt mig, nu jävlar ska jag känna pengar. Jag har redan fixat riktigt mycket pengar, men jag måste bara prisa reklamutdelar jobbet som jag har. Det är fan bra, ja okej kanske inte det roligaste men jag har gjort en lista iaf:

1. Det går fort

2. Man tjänar bra med pengar

3. Jobba endast med det på sommrarna

Så för er Rottnebor, om ni er en söt tjej cykla runt och slänga i reklam i eran brevlåda, ja då vet ni vem det är;)
Jag kan säga att i stockholm att jag alldrig kommit på ideen att dela ut reklam, fyfan för det. Tänk er själva att springa i alla trappor upp och ner. Nej usch!

Men ska sätta i hårinpackning i håret nu och måla naglarna. Sen måste jag planera min fredag och lördag nu, tänker fan inte sitta hemma. Puss och hej!


Lenhovda,någon? :)

Hejhej alla ni som börjar komma igång och läsa min blogg. Sitter och flummar med Molly i telen, och snackar om helgen. Låter som det kommer bli en helg med fest :D Men är det någon som ska på Baota(stavning?) i Lenhovda? :D  Det gäller då för er som bor i småland. Men nu ska jag pumpa upp luftmadrasser... och min svenska uppsats e inte klar PANIK.  Godnatt Sverige

It's been a long time ago

Min blogg- ja vad ska man säga? Jag har varit väldigt,väldigt dålig på att skriva.Och ja ni kan kalla mig lat för det är nånting som jag har varit på senaste tiden,och min blogg borde just nu hamna på Sveriges tråkigaste blogg-lista.Eller vad säger ni? Men för att komma igång med bloggandet så undrar jag ifall det finns någon som skulle kunna hjälpa mig med min bloggdesigne? Bara att höra av sig.Min msn/mail är [email protected] Skulle var himla snällt^^ så jag kan få en snygg blogg, men tilldess så sk ajag vara duktig att uppdatera er i mitt liv..

So long

                      

                           (min omålade vägg i bakgrunden,vi håller ju just nu på att renovera)


RSS 2.0